Hur mycket VYV vatten bör du dricka?

Hur mycket av detta vatten bör du dricka per dag för att få god hälsosam effekt?

Det är givetvis mycket personligt. En del känner direkt av energin. Vissa känner av vissa utrensningssymtom efter något glas och får smyga upp i nivå. Andra kan ganska omgående dricka flera liter per dag utan problem direkt. Beroende på i vilket hälsoskick vår kropp är från start.

För att kroppen ska få tillräckligt med H2 i vattnet och det ska ge effekt är 2 liter per dag en genomsnittligt mått där de flesta hamnar. Det är viktigt att vattnet är färskt och inte står eller förvaras för länge då nivåerna i vattnet sjunker allt efter som det får stå.

Det är också intressant att tänka hur människan kanske egentligen alltid har druckit vatten. Rejält vid ett och samma tillfälle, inte småsippat konstant. Att dricka ett stort glas vatten flera ggr per möjliggör att nivåerna av H2, molekylär vätgas är optimala och av den mängd som behövs för effekt på kroppen. 

Några tips:

Börja dagen rätt. På morgon är du som mest full av toxiner och uttorkad i kroppen efter 8 timmars sömn. Ta ett stort glas vatten det först du gör på morgonen.  Detta glas är det viktigaste på hela dagen!
Drick ett glas vatten när du går upp och en annan när du går till sängs.
Sen dela upp 5-6 glas under dagen med jämna mellanrum. Mer om du tränar.